Història

El 1908 Miquel Comella Prat munta una petita botiga de ferreteria al carrer Manlleu nº6 de Vic coincidint amb el naixement de Miquel Comella Riera, emprenedor i dinamitzador d’aquesta empresa.

El 1932 Miquel Comella Riera i MªDolors Blancafort Traveria es casen, fent-se càrrec de la ferreteria.

Miquel Comella Riera compra el solar corresponent a l’antic convent de les monges de Sta. Clara on hi fa l’edifici conegut com a “CAN COMELLA” el 1949 i on, pel mercat del ram del 1954, inaugurarà als baixos d’aquest edifici de la plaça Santa Clara la popularment coneguda “FERRETERIA COMELLA”.

A principis dels anys 70 tindrà lloc una profunda reforma, adeqüant la ferreteria als temps moderns, creant una important zona d’autoservei amb prestatgeries baixes, pionera aleshores.

Per tal de poder atendre la demanda industrial creixent dels anys 80, es crea una botiga de subministres industrials al polígon Mas Beuló (al costat de la Llet Nostra).

El 1991 amb la mort de Miquel Comella Riera, autentica “alma mater” de la ferreteria, aquesta és heretada per les seves filles Núria i Montserrat Comella.

Al 1994 es decideix el trasllat definitiu de la ferreteria a les instal·lacions tal i com les coneixem avui dia al polígon Mas Beuló.

Amb el tombant de segle, Núria Comella compra la part de la ferreteria a la Montserrat Comella, fent-se càrrec d’aquesta fins l’any 2012 on passa a formar part del Grup Alacer Mas S.A.

Al 4 de Novembre de 2013 s'inauguren les noves instal·lacions de la ferreteria al Polígon Sot dels Pradals al  carrer Mataró 13.

   
 
Horaris       Productes     Contacte
    Dilluns a divendres   
Matins: 8:00 a 13:30
Tardes: 14:30 a 19:00
Dissabte
Tancat 
  Cargolaria ferro
Cargolaria inox
Fusteria
Fontaneria
Construcció
Soldadura
Manyeria
Neumàtica
Electricitat
Rodes i rodaments
CordesParament
Ordenació
Filats i Filferros
Eina electro-portàtil
Bombes d’aigua
Jardineria
Maquinaria de Jardí
Regs Automàtics
Eines
Seguretat i Vestuari
Calefacció i Climatització
Adhesius
Pintura
Accessoris Llar
 C/ Mataró 13
Polígon Ind. Sot del Pradals
08500 Vic
info@ferreteriacomella.com
(+34) 93 889 15 59
Google maps

Avís legal
Política de privacitat

Disseny Web: Webmastervic